Kilparyhmien info

Hyvä kilparyhmäläisen vanhempi!

Tässä muutamia asioita kilparyhmän toiminnasta.

* 12-15v ryhmän poissaoloista ei tarvitse ilmoittaa ohajaajalle.

* 9-11v ryhmässä on käytössä Hobbydeed.

Ryhmä löytyy Nou:n kilpa yleisurheilu 9-11vuotiaat.

- Näin myös kilparyhmä 12-15v voivat selata kisoja.

* Kisakalenteri on myös liitetty tähän alle ja oman seuran omat kisat löytyy Kilpailut Nokialla 2019 sivulta.

* Kisoihin toivotaan aktiivista osallistumista. On kisoja joihin ohjaajat voivat tehdä kimppa ilmoittautumisen (esim NoUn omat kisat), mutta näistä ilmoitetaan aina erikseen.

* Muutamissa toisen seuran järjestettävissä kisoissa on NoU:lle määrätty toimitsija vastuita. Varsinkin kisoihin osallistuvan urheilijan vanhemmat tullaan kirjaamaan toimitsijoiksi. Näistä ilmoitetaan kyllä.

* Seuran omissa kisoissa kilparyhmän vanhemmat tullaan merkitesemään toimitsijoiksi ohjaajien kanssa. Näissä huomioidaan oman nuoren laji ja aikataulut.

* Kioski pyörii tänäkin kesänä ja sen tuotot käyteen seuran nuorten hyväksi. Kioskia tullaan pitämään 5-6 krt kesän aikana. Aktiiveja tarvitaan.

* www.kilpailukalenteri.fi  löydät kaikki Suomen kisat ja ilmoittautuminen tätä kautta.

Sisulisäikäisten kilpailukalenteri 2019

Hämeen pm-/aluemestaruus kilpailupäivät 2019

Näihin kisoihin seura maksaa osallistumisen!

Ke 24.4.                              Pm-maastojuoksut M/N, M/N19, M/N17, P/T15. Tampereen Pyrintö.

La 11.5.                              Pm-sisulisämaastojuoksut T/P 9-15v. Lempäälän Kisa Yu.

La-Su 18.-19.5.                  Aluemestaruusottelut. Tampereen Pyrintö.

La 25.5.                              Pm-ratakävelyt M/N, M/N19, M/N17+pm-sisulisäkävelyt. Nokian Urheilijat.

To  13.6.                             Pm-M/N ensimmäinen päivä. Tampereen Pyrintö.

Ti 9.7                                  Pm-sisulisäottelut 12-13v.Urjalan Urheilijat.

Ke 10.7.                              Pm-sisulisäottelut P10, P/T11 ja T14/15.Hämeenlinnan Tarmo.

To 11.7.                              Pm-sisulisäottelut P/T9, T10 ja P14/15.Toijalan Vauhti.

Ti-Ke 16.-17.7.                   Pm M/N17. Ylöjärven Urheilijat.

Ti 23.7.                               Pm-M/N toinen päivä. Tampereen Urheilijat-38.

La-Su 27.7.-28.7.                Pm-sisulisähuipentuma 9-15v. Tampereen Pyrintö/HämSY.

Ti 30.7.                               Piiriottelu. Hämeenlinnan Tarmo.

Su 18.8.                              Aluemestaruuskilpailut T/P13. Naantalin Löyly.

Ke 21.8.                              Aluemestaruusviestit. Lauttakylän Luja.

La 24.8.                              Pm-sisulisäviestit. Nokian Urheilijat.

La 21.9.                              Pm-sisulisäottelut 2 T/P9-13v.Tampereen Pyrintö.

Ke 25.9.                              Pm-sisulisämaastoviesti (sarjat T9,P9,T11,P11,T13,P13,T15,P15). Tammelan Ryske.

Seuraottelut

Ti 25.6.                               1div.Forssan Salama