Kilparyhmien info

Hyvä kilparyhmäläisen vanhempi!

Tässä muutamia asioita kilparyhmän toiminnasta.

* Kisakalenteri on myös liitetty tähän alle ja oman seuran omat kisat löytyy Kilpailut Nokialla 2020 sivulta.

* Kisoihin toivotaan aktiivista osallistumista. On kisoja joihin ohjaajat voivat tehdä kimppa ilmoittautumisen (esim NoUn omat kisat), mutta näistä ilmoitetaan aina erikseen.

* Muutamissa toisen seuran järjestettävissä kisoissa on NoU:lle määrätty toimitsija vastuita. Varsinkin kisoihin osallistuvan urheilijan vanhemmat tullaan kirjaamaan toimitsijoiksi. Näistä ilmoitetaan kyllä.

* Seuran omissa kisoissa kilparyhmän vanhemmat tullaan merkitesemään toimitsijoiksi ohjaajien kanssa. Näissä huomioidaan oman nuoren laji ja aikataulut.

* Kioski pyörii tänäkin kesänä ja sen tuotot käyteen seuran nuorten hyväksi. Kioskia tullaan pitämään 5-6 krt kesän aikana. Aktiiveja tarvitaan.

* www.kilpailukalenteri.fi  löydät kaikki Suomen kisat ja ilmoittautuminen tätä kautta.