Kisafiiliksiä

Matilda (Vehmaisten Urheilijat), Tiitu hopeaa ja Juuli Neronen pronssia T7 40 m
Onni nappasi kultaa, Aaro hopeaa ja Patrik pronssia P7 pallonheitosta.
Elmerin hyppy yli A-rajan.
T9 vauhdikkaina 40m juoksussa
Henri kultaa (Tampereen Pyrintö), Miro hopeaa ja Lauri pronssia pituudesta.
Pinja kultaa (Tampereen Pyrintö), Eevi hopeaa ja Juulia T9 40m palkintopallilla.
T13 sarjan 200m aitajuoksijat iloitsivat omia onnistumisia

Kesäkuun kisat Nokialla 3.6.2019

Järjestimme kisat kotikentällä yhteistyössä Ylöjärven urheilijoiden kanssa johon kannustettiin myös harrasteryhmäläisiä osallistumaan. Keli suosi pitkälle vaikka pientä sadetta saatiin niskaan illansuussa.

Hienosti saimme nuoria osallistumaan. 6-7vuotiailla oli pallonheitto ja 40 m juoksu, 9-vuotiailla oli pituus ja 40m.

Ensikertalaisia oli paljon ja oli upeaa nähdä heidän odotus ja jännitys omaa suoritusta kohtaan. Ja se riemu mikä oman kisasuorituksen jälkeen nähtiin oli upeaa! Onnea kaikille!

Isompia kilparyhmäläisiä oli sitten muut sarjat täynnä. Jokainen teki omia upeita suorituksia ja hienoja ennätyksiä! Oli hienoa nähdä, että kotikisat innostivat omia nuoria kisailemaan runsain joukoin!

Olimme valinneet myös hiukan erilaisia lajeja T/P13 sarajaan, mm. oli 200m aidat ja 3loikka.

3loikassa olikin suuren kisan tunnelmaa kun yleisö taputti kaikki suoritukset läpi ja odotettiin rikkoutuuuko Elmerin 10m raja!? A-raja rikkoitui Elmerillä ja Linnea oli lähellä A-rajaa! Onnea!

Lähes joka ikäsarjassa NoU:n edustaja kävi pokkaamassa mitalin, vääriskaala oli laaja.

Kuvia olisi paljon ja jokainen kisasuoritus pitäisi mainita. Mutta tuloksia pääsee kuitenkin ihastelemaan tuloslistan kautta. Kuvia voi lähettää Assille.

Tuloksia: https://live.tuloslista.com/4169

Seuraavat kisat ovat 7.8 Seuracup mielessä. Siellä kisataan sitten T/P11 sarjasta ylöspäin. Silloin viimeistään uutta kisaraporttia.

Harrasteryhmäläiset pääsevät jälleen 12.8 kisailemaan samojen lajien puitteissa kuin Nokialla. Kisat pidetään Ylöjärvellä. Ilmoittautuminen kilpailukalenterin kautta. Seura maksaa osallistumisen.