Nestle for Healthier Kids iltapäiväkerho

Tämä kerho on ylittänyt kaikki meidän odotoukset ilmoittautumisen suhteen! Nyt 1-3lk ryhmä on täynnä. NELJÄ paikkaa vielä 4-6lk ryhmään. :)

 

Nokian Urheilijat hakivat syksyllä mukaan iltapäiväkerho toimintaan ja pääsimme mukaan järjestämään Nokian koulun 1-3lk ja 4-6lk oppilaille 10 kertaa liikuntakerhoa! Kerhot järjestetään Nokian koulun salissa.

Kerhoa järjestetään torstaisin 16.1.2020 alkaen ja aina 26.3. asti. HUOM vk9 ei ole kerhoa!

HUOM! Liiton päätöksellä 13.3.20 loput kerrat (2*) on peruttu koronaviruksen takia. Halukkaille järjestämme korvaavat kerrat kesän aikana, tästä laitettu osallistuneiden koululaisten vanhemmille viestiä.

 

1-3lk klo 12:30-13:30

4-6lk klo 13:30-14:30

Kerho kestää 1h, josta 45min liikuntaa ja 15min toiminnallista ravintoinfoa.

Ryhmiä on kaksi 1-3lk ja 4-6lk. Molempin ryhmiin mahtuu 15 lasta. Ohjaajana toimii Elisa Savinainen.

Luokkien eriaikaiset lukujärjestykset hieman haastoi meitä ryhmien suunittelussa. Olemme pahoillamme tästä. Myös ohjaajaresurssien takia emme pysty järjestämään kerhoa siten, että se olisi kaikille luokille mahdollista.

Kun näemme kuinka paljon kiinnostuneita olisi tulossa ja miten ryhmät jaottuvat olemme hiukan viisaampia.

Kerholaiset on vakuutettu Suomen Urheiluliiton OP vahinko-ja tapaturmavakuutuksella koskemaan kerhotilannetta.

MIKÄ ON NESTLÉ FOR HEALTHIER KIDS?

Nestlé for Healthier Kids on Nestlén ja Suomen Urheiluliiton yhteistyöohjelma. Sen tavoitteena on lisätä koululaisten liikkumista yleisurheilun kautta ja tietoa terveellisestä ravinnosta.

Suomen Urheiluliitto (SUL) organisoi ohjelmaan Suomessa. Ohjelman ravitsemusasiantuntijana toimii UKK –instituutin Terve Koululainen -hanke.

Kerhoon osallistuvat lapset ovat mukana liikunta-ja ravitsemustottumusten kartoituksessa. Kartoituksen suunnittelusta ja analysoinnista vastaavat erikoistutkija Pauliina Husu ja suunnittelija Raija Oksanen UKK-instituutista. Tuloksia käytetään ainoastaan ohjelman sisäisiin tarkoituksiin Nestlén kansainvälisissä vertailuissa ja kerrottaessa ohjelman onnistumisesta ulospäin. Kyselyt tehdään nimettöminä kerhon ensimmäisellä ja viimeisellä kerralla.