Yleisurheilukoulu

Harrasteryhmä 6-7 vuotiaat

Yleisurheilukoulu

Nokian Urheiljoiden yleisurheilutoimintaan kuuluu 6-15 vuotiaiden lasten ja nuorten ohjaaminen yleisurheilun eri lajeissa. Tarjoamme lapsille mahdollisuuden harrastaa yleisurheilua osaavassa ja elämyksiä antavassa ympäristössä, oman taitotason mukaan, kilpa- tai harrasteryhmässä.

Harrasteryhmät

Harrasteryhmät tarjoavat 6-15- vuotiaille lapsille monipuolista liikuntaa. Tavoitteena on, että lapsi oppii perusliikuntataitoja, kehon hallintaa, ryhmässä toimimista sekä saa kokea iloa ja onnistumisen elämyksiä. Harjoituksissa kisaillaan, opitaan ja tutustutaan monipuolisesti yleisurheilun eri lajeihin kannustavassa ilmapiirissä.

Tämä vahvistetaan lähempänä kun selviää ohjaajien määrät. Ryhmiä on nyt useampi. 6-7v, 8-11v ja 12-15v. Ryhmien ikäjakauman mukaan suunnitellaan omat harjoitusrungot. Ryhmän urheilijoilta ei vaadita kilpailemista, mutta hänellä on oikeus kilpailuihin jos haluaa.

Kilparyhmät

Kilparyhmät on tarkoitettu liikunnallisille ja aktiivisesti kilpaileville 9-15- vuotiaille lapsille ja nuorille. Kilparyhmät edellyttävät sitoutumista ja määrätietoista harjoittelua sekä halua kehittyä urheilijana. Harjoituksissa vahvistetaan urheilijan vahvuuksia ja kehitetään heikkouksia. Harjoittelun kulmakiviä ovat eri lajien tekniikoiden kokonaisvaltainen harjoittelu, nopeusominaisuuksien kehittäminen sekä paljon toistoja sisältävä harjoittelu, unohtamatta hauskanpitoa treeneissä! Ryhmäläiset kilpailevat aktiivisesti niin seuran kanssa kuin omatoimisesti.

Nuorisovalmennus

Nuorisovalmennusryhmään kuuluu tavoitteellisesti yleisurheilua harjoittelevia yli 16- vuotiaita nuoria urheilijoita. He harjoittelevat 5-7 kertaa viikossa tavoitteena luoda valmiuksia monipuoliseen kilpailemiseen. Urheilijoilla on henkilökohtaiset harjoitusohjelmat. Nuorisovalmennusryhmässä urheilijalle luodaan edellytyksiä jatkaa urheilua huipputasolle asti. Kilpailulliset päätavoitteet ovat AM- kisoissa ja SM- kilpailuissa.

Edustusurheilu

Nokian Urheilijoilla on tällä hetkellä iso joukko erinomaisia huippu-yleisurheilijoita. Tämä osoittaa, että Nokian Urheilijoiden yleisurheilun junioritoiminta on vahvaa ja osaavaa. Seurasta löytyy myös nuoria haastajia ja tulevaisuuden lupauksia, joten huippu-urheilun jatkuvuus seurassamme on turvattu.